Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Εγιναν σήμερα τα δοκιμαστικά της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ για επιλογή ποδοσφαιριστών για τη Γερμανία - φωτογραφικό ρεπορτάζ


Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Διεξήχθησαν το πρωί στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ τα δοκιμαστικά επιλογής ποδοσφαιριστών για την Γερμανία, απο τη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. 

Τις τελευταίες τρείς εβδομάδες προσήλθαν  στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στο ΝΕΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ για.... προεπιλογή,περίπου εκατό ποδοσφαιριστές εκτός νομού Πιερίας,παιδιά απο Αθήνα, Πελλοπόνησο και άλλες περιοχές και η επολογή των παιδιών που θα έδιναν σήμερα το παρόν έγινε με πολύ αυστηρά κριτήρια.

Απόδειξη της ποιότητος των παιδιών, είναι ότι απο τα 28 παιδιά επιλέχθηκαν 10 για να βρεθούν στην Γερμανία μέσα στη σεζόν, για προγραμματισμένα δοκιμαστικά και προώθηση στην Γερμανική ποδοσφαιρική αγορά.

Σήμερα στην τελική δοκιμασία, επιλέχθηκαν και συμμετείχαν παιδιά, απο Κρήτη, Πελλοπόννησο , Αθήνα,Θεσσλονίκη και άλλα σημεία της χώρας μας, αλλά και απο την Κατερίνη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε: Επιλογές των δύο 11άδων απο τον Κώστα Μυστακίδη,προθέρμανση με εδικό ασκησιολόγιο για μισή ώρα, κατόπιν έγινε φιλικό διάρκειας δύο 45λεπτων ημιχρόνων, με κόουτς στις δύο ομάδες του ς προπονητές της του ΕΘΝΙΚΟΥ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Γιάννη Μυστακίδη και Διονύσης Οικονόμου.

Οι δύο Γερμανοί ο επικεφαλής του σκάουτιγκ της Φράιμπουργκ και ο τεχνικός διευθντής της sport experte k Oly, παρακολούθησαν τα παιδιά, ενθουσιάστηκαν πραγματικά απο την ποιότητα του αγώνα που έδειξαν στο γήπεδο, δήλωσαν ότι πρώτη φορά συνάντησαν σε δοκιμαστικά τόσο καλούς ποδοσφαιριστές συγκεντρωμένους σε ένα δοκιμαστικό.

Ομως αυτό έχει και την εξήγησή του, αφού τα παιδιά που επιλέχθηκαν είναι παίκτες με ποιότητα και πολλά απο αυτά αγωνίζονται σε καλές και μεγάλες ομάδες αλλά και σε αντρικά τμήματα ερασιτεχνικών ομάδων,είναι παιδιά με ποδοσφαιρική υποδομή και παιδεία,  χρόνια σε οργανωμένες ακαδημίες ποδοσφαίρου.

Ποιά παιδιά επιλέχθηκαν για φέτος θα ανακοινωθιεί στα ίδια και τους γονείς του απο τους ίδιους τους Γερμανούς υπευθύνους.

Για τα υπόλοιπα παιδιά,το ραντεβού θα είναι σε ένα νέο δομικαστικό που θα οργανωθεί εν καιρώ.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ

                              




 .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ : ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΙΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ 5 ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΚΑ ΠΑΙΔΙΑ: Ο ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ (ΠΙΕΡΙΚΟΣ), ΔΑΛΑΜΗΤΡΑΣ (ΠΙΕΡΙΚΟΣ), Ο ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΓΚΑΝΑΒΑΣ, Ο ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ, Ο ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ...
ΑΛΗΘΕΥΕΙ;


powered by Agones.gr - Stoixima