Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΠΙΕΡΙΚΟΣ Κ. ΑΓΙΑΝΝΗ - ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ 4-3 - Ανατροπή στην ανατροπή


 Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012
Ένα παιχνίδι για πολύ γερά νεύρα έγινε στο γήπεδο του Πιερικού Κάτω Αγιάννη με τους γηπεδούχους να προηγούνται αρχικά 1-0, να τους βρίσκει το ημίχρονο πίσω στο σκορ με 1-3 και υπέρ της φιλοξενούμενης νεανικής ομάδας...
του Ν. Κεραμιδίου και τελικά να κερδίζουν με γκολ του Βάχου στις καθυστερήσεις 4-3.
Μόλις στο 3 οι παίκτες της τοπικής ομάδας άνοιξαν με πέναλτι το σκορ κάνοντας το 1-0 με τον Κόλτση Θ. Οι νεαροί παίκτες του Εθνικού αντέδρασαν και αφού αρχικά ισοφάρισαν, πέρασαν μπροστά στο σκορ στο 25 για να λήξει το πρώτο ημίχρονο 1-3 με γκολ που πέτυχαν και πάλι οι παίκτες του Ν. Κεραμιδίου στο 35ο λεπτό.

Ξεκινώντας το δεύτερο ημίχρονο, κανείς δε μπορούσε ίσως να προσδιορίσει την εξέλιξη και την τελική έκβαση του αποτελέσματος αυτού του αγώνα που είχε γύρει καθαρά υπέρ των φιλοξενουμένων.
Εκεί όμως ήρθε η ολική ανατροπή και ξεκίνησε με το γκολ του Εφραιμίδη στο 70΄και την ισοφάριση του Κόλτση Αχ. στο 85΄. Στις καθυστερήσεις γράφτηκε ο επίλογος μιας τεράστιας νίκης με μεγάλη ανατροπή απο τον Πιερικό του Κάτω Αγιάννη, όταν ο Βάχος έδωσε με το γκολ του τη νίκη και τους βαθμούς στην ομάδα του Θάνου Γεωργιάδη. 
ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ http://pieriasport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima