Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Στην τελική ευθεία τα δοκιμαστικά της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ για επιλογή ποδοσφαιριστών για Γερμανία

Πέμπτη 04 Οκτωβρίου 2012

Ολα είνα έτοιμα για τα δοκιμαστικά επιλογής ποδοσφαιριστών για την Γερμανία, απο τη ΣΟΧΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

Ηδη τις τελευταίες δύο εβδομάδες προσήλθαν στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στο ΝΕΟ ΚΕΡΑΜΙΔΙ περίπου εκατό ποδσφιαριστές εκτός νομού Πιερίας.Παιδιά απο Αθήνα, Πελλοπόνησο και άλλε περιοχές.

Προπονήθηκαν υπο την επίβλεψη του υπευθύνου κ Κώστα Μυστακίδη, έγιναν αυστηρές επιλογές 15 παιδιών και στην τελική δοκιμασία στο φιλικό του Σαββάτου 7 Οκτωβρίου στις 11 η ώρα, θα συμμετάσχουν μία ομάδα με επιλογές παιδιών απο την Πιερία και μία με απιδιά εκτός Πιερίας.

Τί ακριβώς προβλέπουν τα δοκιμαστικά δείτε παρακάτω στο παλιό δημοσίευμα.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ......

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ : ΣΤΙΣ 5 έως 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ ΚΑΙ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ SPORT EXPERTE ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει ότι   ότι στις 5 έως και 8 Οκτωβρίου 2012, θα βρίσκονται στην Ελλάδα ο τεχνικός Διευθυντής της Γερμανικής ομάδας Φράιμπουργκ κ KLEMENS και ο Διευθυντής της sport experte κ Oliver.

Σκοπός του ταξιδιού τους, είναι η παραμονή του στην Κατερίνη, στο Αθλητικό Κέντρο του Ν.Κεραμιδίου  και η διοργάνωση δοκιμαστικών για συγκεκριμένα παιδιά για τα οποία ενδιαφέρονται να δούν με σκοπό την προώθησή τους στην Γερμανική ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Ετσι παιδιά απο όλη σχεδόν την Ελλάδα θα βρεθούν στο μικροσκόπιο των Γερμανών μάνατζερ, τους οποίους ενδιαφέρουν παιδιά γεννημένα το 96,97,98,99
Ειδικότερα: Στις 6 Οκτωβρίου ημέρα Σάββατο θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας, με τη συμμετοχή ποδοσφαιριστών απο την Πιερία, αλλά και απο όλη την Ελλάδα.
- Ηδη αρκετά παιδιά έχουν έλθει σε επαφή μαζί μας και δήλωσαν συμμετοχή για την προεπιλογή τις επόμενες μέρες και ένταξή τους στα υπο δοκιμή παιδιά στο παραπάνω φιλικό.
Διοργανωτής της εν λόγω εκδήλωσης η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, με υπεύθυνο τον τεχνικό Σύμβουλο, προπονητή Κώστα Μυστακίδη, ο οποίος είναι αποκλεστικός σκάουτερ για την διεθνούς φήμης Γερμανική εταιρία managers SPORT EXPERTE.
- Για να συμμετέχουν τα παιδιά στα δοκιμαστικά, είναι απραίτητη η αποστολή ενός ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ, όπου θα αναφέρεται το ονοματεπώνυμο,η ηλικία η ομάδα, η θέση και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
- Η αποστολή ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ με email: dimitrios.kalaitzis@gmail.com ή στο email της ΣΧΟΛΗΣ  sxolipodosfairoykaterini@hotmail.com, ή με ΦΑΧ στο 2351037189 - ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ http://sxolipodosfairoykaterinis.blogspot.gr/2010/12/1998.html
- ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ επικονωνείστε ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Κ ΚΩΣΤΑ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ ΣΤΟ ΤΗΛ.6974328920 ή με τον προπονητή Γιάννη Μυστακίδη στο τηλ 6945211444, ή   με τον Καλαϊτζή στο τηλ 6982766856. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima