Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ 12 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ - ΠΑΡΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΣΤΙΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ



Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

- Στα χέρια των υπευθύνων της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, η επίσημη τελική λίστα που έστειλαν οι Γερμανοί υπεύθυνοι για τους 12 ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν για την Γερμανία.

- Οπως έγινε ήδη γνωστό, απο τα...
δοκιμαστικά που διεξήχθησαν στη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, το Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012 στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ, με υπεύθυνο της διοργάνωσης τον KOSTAS MISTAKIDIS,  SCOUTING/GREECE της SPORT EXPERTE, με την παρουσία και την ευθύνη των επιλογών για την SPORT EXPERTE  τον κύριο OLIVER WOLKY (PRESIDENT FERMANY , SPILERFERMITTLER/PLAYERS AGENT) και για την SPORT CLUB FREIMPOURG, τον κύριο BABAKAR WANE (DIRECTION SKOUTIG THE PARMTEMENT), τελικώς επελέγησαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Α.Απο το γραφείο    της  SPORT EXPERTE, o  υπεύθυνος OLIVER WOLKY (PRESIDENT FERMANY , SPILERFERMITTLER/PLAYERS AGENT ) επέλεξε  τους ποδοσφαιριστές:


1.Καλαϊτζής Γιώργος (γεννηθείς 26-11-1996) - (Πιερικός)
2.Καμπέρης Γιώργος (γεννηθείς 19-7-1996) -  (ΑΕ Λάρισα)
3.Γκανάβας Μιχάλης (γεννηθείς  9-1997) - (Εθνικός Νέου Κεραμιδίου)
4.Πέτσης Βασίλειος (γεννηθείς 1998) - (Ολυμπιακός Βόλου)
5.Τριανταφυλλόπουλος Αλέξανδρος (γεννηθείς 10-1-1997) - (Παναθηναικός)
6.Μαυρόπουλος Γιώργος (γεννηθείς 1996) - (Εθνικός Νέου Κεραμιδίου)
7.Βαρλάμης Κωσταντίνος (γεννηθείς 11-4-1997) - (ΠΑΟΚ)
Οι ποδοσφαιριστές αυτοί μέχρι τον Ιανουάριο, θα κληθούν  να μεταβούν στη  Γερμανία, όπου θα συζητήσουν του όρους για μεταγραφή σε ομάδες που θα υποδείξει το γραφείο της sport experte.
Β. Ως υποψήφιοι για μεταγραφή στην ομάδα της  SPORT CLUB FREIMPOURG, ο υπεύθυνος  BABAKAR WANE (DIRECTION SKOUTIG THE PARMTEMENT) επέλεξε τους:
1.Δαλαμήτρας Απόστολος (γεννηθείς 24-9-1996) - (Πιερικός)
2.Κάκκος Γιώργος (γεννηθείς 18-4-1997) - (ΠΑΟΚ)
3.Χατζηδίμπας Βασίλειος (γεννηθείς 6-2-1997) - (ΠΑΟΚ)
4.Τριγώνης Ευάγγελος (γεννηθείς 5-7-1996) - (Δόξα Χέρσου Κιλκίς)
5.Τζίνοβιτς Δημήτριος (γεννηθείς 14-9-1997) - (Εθνικός Νέου Κεραμιδίου)
Οι τέσσερις πρώτοι, ήδη παρέλαβαν την πρόσκληση για τις ομάδες τους, καθώς επίσης και τα εισιτήρια και θα μεταβούν στις 17 Νοεμβρίου στην Γερμανία, συνοδευόμενοι απο τον Κώστα Μυστακίδη και δύο γονείς παιδιών, όλων δέ τα έξοδα είναι όλα πληρωμένα από τους υπεύθυνους της Γερμανίας..
Ο πέμπτος ,Τζίνοβιτς Δημήτριος θα μεταβεί τον Ιανουάριο (λόγω τραυματισμού)

- Ηδη, η πετυχημένη αυτή κίνηση της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, έχει προκαλέσει θετική εντύπωση πανελλαδικά. Πλήθος συγχαρητηρίων τηλεφωνημάτων και emails απο όλη τη Ελλάδα.
Με μπροστάρη τον Κώστα Μυστακίδη, συνεπικουρούμενο απο τους προνητές της Σχολής Γιάννη Μυστακίδη και Διονύση Οικονόμου, συγκεντρώθηκε στα δοκιμαστικά το καλύτερο υλικό απο όλη την Ελλάδα και απο τις καλύτερες ομάδες.
Το γεγονός αυτό, έδωσε την πραγματική δυνατότητα στους Γερμανούς υπευθύνους να επιλέξουν και να θέσουν υπο την σκέπη τους 12 παιδιά.
Γι αυτούς τους ποδοσφαιριστές θα γίνει προσπάθεια,να ανοίξουν οι ποδοσφαιρικοί ορίζοντες  για τη Γερμανία και ίσως καταφέρουν να ακολουθήσουν τον δρόμο που επέλεξε ένα άλλο δικό μας παιδί ο Γιαννάκης Μυστακίδης.
- Αν δε, κανείς ρίξει μία ματιά  στα ονόματα των ποδοσφαιριστων που επιλέχθηκαν (αφού αρκετά παιδιά ανήκαν και πέρασαν απο την ΣΧΟΛΗ και τους προπονητές της), είναι παρήγορο  και ελπιδοφόρο η άριστη δουλειά που γίνεται στην ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. 
Ελπιζουμε να υπάρχει συνέχεια στο μέλλον και να μπορέσουμε να δούμε πολλά παιδιά να κάνουν ποδοσφαιρική καριέρα.

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ:
- ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΑΚΑΣΙΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ και ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ.
- ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ των δοκιμαστικώ και την επιτυχία τους.
- Τον Γιάννη Μυστακίδη για την άρτια προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Σχολής σε όλα τα προηγούμενα χρόνια 
-  τον Διονύση Οικονόμου και τον Κλεάνθη Μπρεζεντίκο για την δουλειά που κάνουν ώς προπονητές στα τμήματα υποδομής της Σχολής.

Σημείωση: Απο τους Γερμανούς υπεύθυνους δηλώθηκε στους ανθρώπους της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ότι, για τα παιδιά που δέν επιλέχτηκαν σε αυτά τα δοκιμαστικά, διότι, ενώ έχουν πολύ καλή ποδοσφαιρική ποιότητα κρίθηκε ότι δέν είναι ακόμη έτοιμοι, υπάρχει σχετική μέριμνα και θα παρακουλουθείται ανελλιπώς η πορεία  και η βελτίωσή τους.Αυτοί και και άλλοι που θα προσκληθούν, θα συμμετάσχουν και θα κριθούν στα επόμενα δομικαστικά που θα προγραμματίσει η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, με τον υπεύθυνο σκάουτερ της     Κώστα Μυστακίδη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima