Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - ΚΥΠΕΛΛΟ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΤΑΥΡΟΣ ΕΛΑΦΟΥ 3-4 - ΜΑΤΣΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΟ ΣΚΟΡ...



Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012
Φοβερό παιγνίδι, πολύ καλό ποδόσφαιρο,αγγλικό σκόρ και ξεμπλοκάρισμα των ποδοσφαιριστων του ΕΘΝΙΚΟΥ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ απο την επιθετική δυστοκία των πρώτων παιγνιδιών του πρωταθλήματος.
Χθές στο Νέο Κεραμίδι, όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο..
γήπεδο είδαν ένα μάτς απο τα σπάνια, με διακύμανση του σκόρ, με τελικό νικητή την εμπειρία και την τύχη της ομάδος του ΤΑΥΡΟΥ ΕΛΑΦΟΥ που τελικά πήρε την προκριση με σκόρ 3-4 στην παράταση.
ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ με τον Εθνικό να έχει την πλήρη πρωτοβουλία και τον ΤΑΥΡΟ να πετυχαίνει γκόλ απο στημένη φάση και μία ΑΝΤΕΠΊΘΕΣΗ.
Παρά την πρωτοβουλία και την καλή ανάπτυξη του ΕΘΝΙΚΟΥ, ο ΤΑΥΡΟΣ έδειξε ότι είναι πολύ καλή ομάδα και εκμεταλλεύτηκε αδράνειες της ομάδος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΈΤΥΧΕ ΔΎΟ ΓΚΌΛ..
Στο ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ο ΕΘΝΙΚΟΣ μπήκε αποφασισμένος να γυρίσει το παιγνίδι και πέτυχε δύο γκόλ με τον Σταματέλο και λίγο πρίν τη λήξη της κανονικής διάρκεια του παιγνιδιού είχε μία κλασσική ευκαιρία και ένα δοκάρι στην εστία της φιλοξενούμενης ομάδος για να κερδίσει στην κανοική διάρκεια το παιγνίδι.
ΠΑΡΑΤΑΣΗ: Η τοπική ομάδα, πέτυχε νωρίς το 3-2 με γκόλ του Μαυρόπουλου.Ομως δύο λάθη αμυντικών της τοπικής ομάδος εκμεταλλεύτηκαν οι έμπειροι παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδος και πέτυχαν δύο γκόλ και προηγήθηκαν στο σκόρ στο πρώτο ημίχρον της παράτασης.
Στο δέυτερο ημίχρονο της παράτασης η τοπική ομάδα κυριάρχησε, είχε πολλές ευκαρίες να ισοφαρίσιε και να παέι το παιγνίδι στα πέναλτυ, αλλά η τύχη της γύρισε την πλάτης σε δύο κλασσικές ευκαρίες του ΓΚΑΝΑΒΑ και του ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.
Πολύ καλοί ήταν όλοι οι παίκτες του ΕΘΝΙΚΟΥ με κορυφαίο τον 14χρονο τερματοφύλακα Θοδωρή Γαβριηλίδη.
ΣΧΟΛΙΟ:Απο το χθεσινό παινγίδι το θετικό για τα παιδά του ΕΘΝΙΚΟΥ, είναι ότι βασικά ατού της ομάδος άρχισαν να αποδίδουν αυτά που μπορούν και δέν απέδωσαν στα παιγνίδια του πρωταθλήματος, υπήρχε πολύ πάθος και θέληση για τη νίκη. Ελπιζουμε να υπάρξει η ανάλογη συνέχεια στα παιγνίδια του πρωταθλήματος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ / Γ.ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ: ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ,  ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (62 ΑΜΠΑΤΖΙΔΗΣ) ,ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ,ΜΠΙΡΤΣΗΣ (62 ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ),ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ, ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ,ΓΚΑΝΑΒΑΣ,ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΑΤΣΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima