Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2012

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΘΝΙΚΟΣ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΛΓΑΡΩΝ 13-0 στο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΕΘΝΙΚΟΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1 ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

 
Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012
ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΕΘΝΙ ΜΑΛΓΑΡΩΝ 13-0
Ανετη νίκη, ωραίο ποδόσφαιρο και ευρεία νίκη ΜΕ ΣΚΌΡ 13-0 για το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑΤΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ με το αντίστοιχο του ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΛΓΑΡΩΝ για ττο πρωτάθλημα υποδομών του 11ου ομίλου ΠΑΙΔΩΝ της.... ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, το Σάββατο 10-11-2012 στο γήπεδο των Μαλγάρων.
Τα γκόλ, 3 Χατζιδίμπας, 3 Κωστόπουλος,3 Μυστακίδης,2 Ναζλίδης, 1 Ζαφειρόπουλος και 1 Σαχπετζίδης.
ΣΧΟΛΗ ΠΟΔ/ΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΠΑΙΔΙΚΟ:(ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ):ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΜΠΙΝΙΑΣ Κ,ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΠΙΝΙΑΣ Β, ΚΑΤΣΙΚΗΣ, ΝΙΚΟΥ,ΝΑΖΛΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗΣ,
ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΑΙΞΑΝ:  ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ,ΜΕΖΑΙ
===============================================================
ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ - ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1
Πολύ καλό παιγνίδι, με δύο πολύ καλές ομάδες έγινε σήμερα στο ΕΝΩΣΙΑΚΟ στη Νέα Εφεσο. Επαιξε το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ με αντίπαλο το ΠΑΙΔΙΚΟ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ΜΕ ΣΚΌΡ 2-1.
Σύμφωναμε το παιγνίδι η ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ ήταν καλύτερη στο  πρώτο ημίχρονο, μπήκε χωρίς να φοβάται το παιγνίδι (Γιατί προηγήθηκε πρίν λίγες εβδομάδες ήτταν απο τον ΠΙΕΡΙΚΟ σοτ πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ), κυκλοφόρησε πολύ σωστά την μπάλλα. με ορθολογικό ποδόσφαιρο αποφεύγοντας τη μάχη σώμα με σώμα (αφου τα παιδιά του Πιερικού υπερτερούν σε αυτό αφού είναι ένα χρόνο μεγαλύτερα) και δημιούργησαν πολύ καλές ευκαιρίες, με τον Κωστόπουλο να διαμβολίζει συνεχώς την αριστερά πλευρά της άμυνας του Πιερικού και σε φάουλ που κέρδισε ο ίδιος, το εκτέλεσε ο Χατζηδίμπας και ο Κωστόπουλος με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.
Στο δέυτερο ημίχρονο, στα πρώτα λεπτά ο Πιερικός προσπάθησε να ανακάμψει δημιούργησε δόυ ευκαιρίες και στη μία ισοφάρισε το παιγνίδι.
Ομως, τα απιδιά της ΣΧΟΛΗΣ δέν πτοήθηκαν και συνέχιεσαν να παίζουν καλά και να επιχζητούν το δεύτερο γκόλ, που πέτυχαν στις καθυστερήσεις του παιγνιδιού, με γκόλ ποίημα με ένα σούτ έξω απο την Περιοχή του Κώστα Κατσάρα που έστειλε τη μπάλλα στο γάμτα της εστίας του Ζέρβα.
ΣΧΟΛΙΟ:
- Το αποτέλεσμα αυτό ήλθε  γιατί  τα παιδιά της ΣΧΟΛΗΣ,έπαιξαν καλά και δείχνουν δείγματα ανόδου στο παιγίδι τους.
- Τα παιδιά της ΣΧΟΛΗΣ είναι μία καινούργια ομάδα, με  όλα τα παιδιά γεννημένα το 1999, ένα ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ που έχει πού μέλλον αφού τα ίδια παιδιά θα παίζουν και την επόμενη χρονιά ώς ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ.
ΣΧΟΛΗ ΠΟΔ/ΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΠΑΙΔΙΚΟ:(ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ):ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΜΠΙΝΙΑΣ Κ,ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΠΙΝΙΑΣ Β, ΚΑΤΣΙΚΗΣ, ΝΙΚΟΥ,ΝΑΖΛΙΔΗΣ (35 ΚΑΤΣΑΡΑΣ) ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΑΧΠΑΤΖΙΔΗΣ,

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima