Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΜΥΡΝΑΙΚΟΣ ΒΑΘΥΛΑΚΟΥ - ΕΘΝΙΚΟΣ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ 1-2 στο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 
Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012
Σε ανοδική πορεία και νίκη ΜΕ ΣΚΟΡ 1-2 το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑΤΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ με το αντίστοιχο τμήμα του ΣΜΥΡΝΑΙΚΟΥ ΒΑΘΥΛΑΚΟΥ για Ττο πρωτάθλημα υποδομών του 11ου ομίλου ΠΑΙΔΩΝ της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, το Σάββατο 18-11-2012 στο γήπεδο των Μαλγάρων.
Η ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ συνεχίζει ..
το σερί των νικών και δείχνει σημάδια βελτίωσης, παρά τις ελλείψεις και πάλι βασικών παικτών.
Τα παιδιά έδειξαν ότι αποτελούν ένα καλοδουλεμένο σύνολο, αποτελόύν ομάδα και έτσι θα συνεχίσουν. 
Απο την αρχή του αγώνα είχαν την πρωτοβουλία, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, έχασαν και πάλι ευκαιρίες, και σε μία ανύποποτη φάση δάχθηκαν γκόλ (1-0) σε αδράνεια της άμυνας.Ομως συνέχισαν πίεσαν την τοπική ομάδα και σε απανωτές φάσεις στην περιοχή της αντίπαλης ομάδας ήλθε η ισοφάριση με αυτογκόλ αμυντικού (1-1).
Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Ναζλίδης σουτάρει δυνατά μέσα απο την περιοχή η μπάλλα βρίσκει στο δοκάρι και ο επερχόμενος Κωστόπουλος η στέλνει στα δίχτυα διαμορφώνοντας το σκορ σε 1-2.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ ήλεγχε το ρυθμό του παιγνιδιού, έχασε δύο καλές ευκαιρίες να διευρύνει και άλλο το σκορ.Χωρίς να κινδυνεύσει καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο τελίωσε το παιγνίδι με το τρίποντο για την ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ.

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔ/ΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΠΑΙΔΙΚΟ:(ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ):ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΜΕΛΙΚΙΑΝ, ΚΑΤΣΑΡΑΣ, ΚΑΤΣΙΚΗΣ, ΣΑΧΠΑΤΖΩΦ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ,  ΝΑΖΛΙΔΗΣ, 
ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΑΙΞΑΝ:  ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ,ΜΕΖΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima