Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ - ΠΑΙΔΙΚΟ - ΜAE ΠΟΝΤΙΩΝ 1-0 στην 1η αγωνιστική του 2ου ΓΥΡΟΥ, για το πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Κυριακή 4 Μαρτίου 2012 
Νίκη πρωτιάς,με σκόρ 1-0, νίκη σε ένα πολύ δυνατό και καλό παιγνίδι για το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, με αντίπαλο την πολύ καλή και αξιόμαχη ομάδα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ της ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ, για το πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.
Πολύ καλό παιγνίδι, με δύο απο τις... καλύτερες ομάδες ,απόλαυσαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Ενωσιακό γήπεδο στη Νέα Εφεσσο, παιγνίδι που κρίθηκε στην αποτελεσματικότητα και στο ουσιαστικό παιγνίδι του ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Ο ΑΓΩΝΑΣ:
Πρώτο ημίχρονο. Η ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ ξεκίνησε δυνατά,πήρε τα ηνία του αγώνα, απέναντι σε μία ομάδα πολύ καλή, με συνοχή , με παιδιά που παίζουν χρόνια μαζί.Δέν φοβήθηκε το παιγνίδι και επιδίωξε  τη νίκη.Στο πρώτο ημίχρονο και ιδιαίτερα μετά το πρώτο εικοσάλεπτο υπεροχής της ΣΧΟΛΗΣ, η ομάδα της ΜΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ισορόπησε το παιγνίδι, χωρίς να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Γαβριηλίδη.Το ΠΑΙΔΙΚΟ της ΜΑΕΠ έπαιζε επιφυλακτικά, πρόσεχε πολύ τα νώτα της, με σύστημα προσαρμοσμένο πάνω στο φόρ της ομάδος της ΣΧΟΛΗΣ, τον οποίο μαρκάριζαν συνεχώς τρείς παίκτες.
Στο δεύτερο ημίχρονο,η ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ μπήκε δυνατά στο παιγνίδι, με αποφασιστικότητα να πετύχει γκόλ, δημιούργησε δύο καλές ευκαιρίες, και κατάφερε να πετύχει γκόλ με τον Μιχάλη Γκανάβα, το φόρ που τον μαρκάριζαν τρείς αμυντικοί και έτσι δημιουργούσε διαδρόμους για τους άλλους συμπαίκτες του.
Το γκόλ:Στο 10 λεπτό του β ημιχρόνου, δέχτηκε την μπάλλα απο πλάγια αριστερά λίγο μέσα στη μεγάλη περιοχή, ζύγισε το πόδι του και έστειλε έναν κεραυνό στην απέναντι γωνία και πέτυχε το 1-0.
Η αντίπαλη ομάδα, αρχικά σάστισε και επι 15 λετπά δέν δημιούργησε καμμία φάση. Μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο πίεσε να ισοφαρίσει, αλλά σε δύο καλές φάσεις, μία η μπάλλα βγήκε άουτ και σε μία φάση αποκρούστηκε απο σώματα των αμνυτικών της ΣΧΟΛΗΣ.
- Η ομάδα της Σχολής συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ και φιγουράρει μόνη στην κορυφή.
ΠΑΙΔΙΚΟ:(Γ.ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ): ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΚΛΙΑΝΗΣ, ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,    ΝΑΤΣΙΟΣ, ΧΑΛΚΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ ΒΑΣ., ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ,ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ Ν, ΓΚΑΝΑΒΑΣ,  , ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ, 
επίσης αγωνίστηκαν στο β ημίχρονο: ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΠΙΝΙΑΣ Β.

 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α_Α
ΟΜΑΔΑ
ΑΓΩΝ
ΝΙΚΕΣ
ΙΣΟΠ
ΗΤΤΕΣ
ΤΕΡΜ1
ΤΕΡΜ2
ΒΑΘΜΟΙ
1
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
6
5
1
0
27
4
19
2
Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
6
5
0
1
19
5
16
3
ΟΛΥΜΠΟΣ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ
5
4
1
0
17
4
15
4
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ
6
3
0
3
9
13

      12
5
ΟΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ
5
2
0
3
5
11
7
6
Γ.Α.Σ. ΣΒΟΡΩΝΟΥ
6
1
1
4
13
20
6
7
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
6
1
1
4
13
24
4
8
Α.Ε. ΚΑΡΙΤΣΑΣ
6
0
0
6
8
29
0

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΔΩ!!

 

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima