Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΝΤΕΡΜΠΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔ/ΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ 1-1 ΚΑΙ ΝΙΚΗΤΡΙΑ Η ΜΑΕΠ ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-1, ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 8 ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣΜ

 
Σάββατο 31 Μαρτίου 2012
Μεγάλο ντέρμπυ, παιγνίδι για γερά νεύρα, παιγνίδι με χιτσκοκικό φινάλε.Αυτά τα χαρακτηριστικά είχε ο αγώνας μεταξύ των ομάδων των ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔ/ΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και της ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ, που έγινε το Σάββατο 31-3-2012 στο Β ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, για το πρωτάθλημα των υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στη φάση των 16.
Το παιγνίδι έληξε 1-1 και κρίθηκε στα πέναλτυ με νικήτρια την ομάδα της ΜΑΕΠ με σκόρ 2-1
Ο ΑΓΩΝΑΣ:
1ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Η ομάδα της ΜΑΕΠ στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ήταν ελαφρώς καλύτερη απο την ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ, αφού έπαιζε πολύ δυνατά, είχε καλύτερα πατήματα,δημιούργησε δυο καλές φάσεις, με ένα δοκάρι και μία καλή απόκρουση του τερματοφύλακα Γαβριηλίδη.Προς το τέλος του ημιχρόνου σε στημένη φάση απο κόρνερ σε μία σύγχυση στην περιοχή της ΣΧΟΛΗΣ έγινε το 1-0.
Το ΠΑΙΔΙΚΟ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ήταν πιό επιφυλακτική, αφού είχε δύο βασικές ελλείψεις του Χαλκίδη και του Συμεωνίδη και άργησε να προσαρμοστεί.
2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ:
Στην επανάληψη η ομάδα της Σχολής με μία αλλαγή (Μπίνιας Β στη θέση του Καλαιτζίδη) και με δύο εσωτερικές αλλαγές που έκανε ο προπονητής της, άρχισε να προσαρμόζεται καλύτερα, ξεκίνησε δυνατά το β ημίχρονο, ευτύχησε να ισοφαρίσει με τον Γκανάβα, μπήκε ξανά στο παιγνίδι με αξιώσεις, κράτησε και άντεξε στο πολύ δυνατό (αλλά καθαρό) παιγνίδι των παιδιών της ΜΑΕΠ, δημιούργησε δύο ευκαιρίες.Η ομάδα της ΠΑΕΠ προσπάθησε να πετύχει και δεύτερο γκόλ και εκείνη, αλλά δέν έκανε κάποια κλασσική ευκαιρία.Το παιγνίδι κύλησε έτσι στο β ημίχρονο και έληξε ισοπλαί 1-1.
Ετσι, σύμφωνα με τον κανονισμό, οι ομάδες θα χτυπούσαν απο τρία πέναλτυ.Στη διαδικασία αυτή δύο ποδοσφαιριστές της ΣΟΧΛΗΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, δέν πέτυχαν γκόλ και έτσι η ομάδα της ΜΑΕΠ προκρίθηκε για την φάση των 8, ενώ η ΣΧΟΛΗ θα συνεχίσει τους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 0 έως 16 για το μεγάλο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
1.Να πούμε ότι το πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ είναι ένα πολύ καλό πρωτάθλημα με πολλές και καλές ομάδες, με 17 ομίλους, στο οποίο συμμετέχουν οι ομάδες της ΣΧΟΛΗΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Η ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ και ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
Οι ομάδες της  ΣΧΟΛΗΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, και η  ΜΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ έδειξαν σε όλο το πρωτάθλημα ότι έχουν απο τις καλύτερες ομάδες στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Ολυμπιακου τερμάτισε αήττητη και στις δύο φάσεις και έφτασε να κληρωθεί να αγωνιστεί με την ΜΑΕΠ στη φάση των 16 στον τοπικό εμφύλιο.
2. Πάντως αξίζουν συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που και σήμερα στο παιγνίδι, έδειξαν άριστο ήθος και συμπεριφορά, έπαιξαν για τη νίκη και ο τυχερότερος προκρίθηκε, αλλά τα παιδιά στο τέλςο αγκαλιάστηκαν μεταξύ τους αποδεικνύοντας ότι το ποδόσφαιρο έχει τέτοιες καλές στιγμές ακόμη και άν δέν πετυχαίνεις το στόχο σου, αφού πάντα ένας κερδίζει. 
****Ικανοποιημένοι έφυγαν οι φίλαθλοι που παρακολούθησαν οι παιγνίδι και που χειροκρότησαν τις δύο ομάδες.
****Αριστη η διαιτησία απο το διαιτητικό τρίο που αποτελούνταν τρείς κοπέλες του ΣΔΠ Ν.Πιερίας.
ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ:(Γ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ): ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΚΛΙΑΝΗΣ, ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΝΑΤΣΙΟΣ, ΚΑΠΛΑΝΟΓΛΟΥ, ΚΑΛΑΙΤΖΙΔΗΣ (46 ΜΠΙΝΙΑΣ Β), ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ, ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΚΑΝΑΒΑΣ,ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ,



ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima