Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

την πρώτη ομάδα του Ατρόμητου, ο 98άρης Λημνιός

b_280_280_16777215_0___images_stories_0_14_a_kalokairi_limnios_atromitos.jpg














Είναι ένα τεράστιο ταλέντο!!! Είναι ο πρώτος 98άρης που αγωνίζεται στην Super League και ο μικρότερος παίκτης που αγωνίζεται ..
στην πρώτη ομάδα του Ατρόμητου. Πιστεύουμε ότι είναι ένας παίκτης που θα αφήσει εποχή στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο λόγος για τον Δημήτρη Λημνιό που σήμερα στο παιχνίδι της πρώτης ομάδας του Ατρόμητου με τον Εργοτέλη, ο Σα Πίντο τον έριξε στα βαθιά στο 83’ αντικαθιστώντας τον Τάτο.
Για το ταλέντο του Λημνιού έχουμε αναφερθεί πολλές φορές μέσα από το football-academies.gr, τόσο σε παιχνίδια του με τις Κ15, Κ17 και Κ20 του Ατρόμητου, όσο και με την Εθνικές ομάδες Κ15, Κ16 και Κ17.
Έχουμε επανειλημμένα διακρίνει και μεταφέρει στους αναγνώστες μας, τόσο για το τεράστιο ταλέντο του και την ευχέρεια του στο σκοράρισμα, όσο και για τη δημιουργία και τον συνδυασμό της τεχνικής του με την μαχητικότητα.
Πολλοί μας είχαν χαρακτηρίσει υπερβολικούς, στο ρεπορτάζ μας τον Απρίλιο του 2013, για τον 14χρονο τότε ποδοσφαιριστή της Κ15 του Ατρόμητου, που σε παιχνίδι με την αντίστοιχη ομάδα του Παναθηναϊκού είχε πετύχει 5 γκολ και είχε βγάλει την ασίστ για το έκτο. (Κλικ εδώ για να δείτε το συγκεκριμένο άρθρο).
b_280_280_16777215_0___images_stories_0_14_a_kalokairi_limnios-atromitos.jpg














Ο γεννηθείς στις 27/05/1998 Βολιώτης  ποδοσφαιριστής, που η μητέρα του είναι βραζιλιάνα, ήταν το περασμένο καλοκαίρι στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας του Ατρόμητου και με την επιστροφή του απ’ αυτή και μετά από πρόταση του τότε προπονητή Γιώργου Παράσχου, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.
Τον Δημήτρη Λημνιό  τον απέκτησε ο Ατρόμητος καλοκαίρι του 2012, από τους Νέους Αθλητές Νίκης Βόλου με συντονισμένες ενέργειες του Τάκη Μιχαλέτου τεχνικού διευθυντή των ομάδων Κ17 και Κ20. Ο Λημνιός ήταν προσωπική ανακάλυψη, όπως και πολλές άλλες, του σκάουτερ του Ατρόμητου Τόλη Αποστόλου. Δικαίωση μετά από δύο και πλέον χρόνια των δύο έμπειρων στελεχών του Ατρόμητου. Βέβαια πέραν αυτών, μεγάλη συμβολή στην εξέλιξη του παιδιού, είχαν οι κατά καιρούς προπονητές του στην ακαδημία των Περιστεριωτών.
Μακάρι το παιδί να συνεχίσει έτσι γιατί το αξίζει. Πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει, γιατί οι έμπειροι άνθρωποι του Ατρόμητου που τον περιστοιχίζουν και τον πιστεύουν πολύ, κάνουν σοβαρή δουλειά και θα είναι συνέχεια δίπλα του με συμβουλές και νουθεσίες, ώστε να φτάσει στο πλέον ανώτερο επίπεδο που μπορεί.
Γιάννης Βαλμάς για το football-academies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima