Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ) - ΕΓΙΝΑΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

 
Κυριακή 06 Οκτωβρίου 2013
Με την ευθύνη των επιλογών για την Sport Experte του Oliver Wölki (δείτε εδώ!!), πρόεδρου της εταιρίας, και  του κ Babacar Wane (δείτε εδώ!!) επικεφαλή scout της SC Freiburg, το πρωί του Σαββάτου 6 Οκτωβρίου 2013 στο Νέο Κεραμίδι, διεξήχθησαν με μεγάλη επιτυχία τα....
τελικά δοκιμαστικά επιλογής ποδοσφαιριστών για ομάδες της Γερμανίας. Συμμετείχαν ποδοσφαιριστές απο όλη την Ελάδα, αλλά και πολλά ταλέντα πο την Πιερία στις ηλικίες γεννηθέντων το 1998 και 1999.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε, προθέρμανση, ασκήσεις και μετά αγώνας διάρκειας τριών τριανταλέπτων, όπου συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές που επιλέχθηκαν για τα τελικά.Οι 26 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην τελική δοκιμασία, πορήλθαν μετά απο προεπιλογή με αυστηρά ποδοσφαιρικά κριτήρια στους δύο προηγούμενους μήνες  υπεύθυνο κ Kώστα Μυστακίδη (δείτε εδώ!!, (scouting/ Greece της Sport Experte).
Την τελική επιλογή θα  αποφασίσουν οι Γερμανοί εκπρόσωποι, θα ανακοινωθούν εντός των ημερών, ποιά παιδιά θα ανέβουν στη Γερμανία για δοκιμαστικά στην Φράιμπουργκ και ποιά παιδιά θα μπούν υπο την σκέπη της SPORT EXPERTE για να προωθηθούν στην Γερμανική αγορά, σε χρόνο που θα αποφασιστεί απο τους υπέυθυνους της SPORT EXPERTE.
φωτορεπορτάζ ..


Ο  Babacar Wane με τον Κώστα Μυστακίδη


 οι δύο ομάδες των παιδιών που συμμετείχαν στα τελικά
Διαιτητής του αγώνα ο παλαίμαχος διαιτητής Δημ.Καλαϊτζής
 
ο  Oliver Wölki


 ο πρόεδρος του Εθνικού Αντώνης Χατζηκωσταντίνου

 ο υπευθυνος του κυλικείου της ομάδος Βασίλης Χατζηχρήστος

 η τριάδα των υπευθύνων των δοκιμαστικών

 και εκπρόσωποι του τεχνικού τίμ της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ παρόντες
 
 ο 14χρονος ποδοσφαιριστής του Εθνικού Μιχάλης Μιχαηλίδης


 Τέλος των δοκιμαστικών και οι μεζέδες απο το κυλικείο έτοιμοι....

βιντεο με στιγμιότυπα....
....

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima