Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΝΙΚΕΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΚΕΡΔΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΝΕΑΣ ΕΦΕΣΟΥ ΜΕ ΣΚΟΡ 1-2

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

http://4.bp.blogspot.com/-ebD1oKSkbKI/UM4Tv9-DrXI/AAAAAAAAFws/vPYk5WnQdKY/s200/%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A3+%CE%9D+%CE%9A%CE%95%CE%A1%CE%91%CE%9C%CE%99%CE%94%CE%99%CE%9F%CE%A5++2012+12013.jpg 

Οι προσπάθειες και η ποιότητα των πιτσιρικάδων του Εθνικού Ν.Κεραμιδίου, σιγά σιγά αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς. Ετσι σήμερα υπέταξαν και τον Μακεδονικό Νέας Εφέσου με σκόρ 1-2 και σκαρφάλωσαν πιό ψηλά στη βαθμολογία.Σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο προσπάθησαν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και εν μέρει το κατάφεραν, αλλά κατάφεραν να πάρουν και την πολυπόθητη νίκη.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Συνεχείς επιθέσεις κατα κύμα απο τους πιτσιρικάδες, που δέν ευτύχησαν να πετύχουν γκόλ στις τρείς πού καλές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.Μία φορά με τον Γκανάβα, μία με τον Νάτσιο και δύο κεφαλιές απο καλή θέση του Παναγιωτίδη και του Τσαουσίδη που κατέληξαν άουτ.Η τοπική ομάδα πραγματικά στην μοναδική επίθεση του πρώτου ημίχρόνου σε ξαφνική αντεπίθεση στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου προηγήθηκε στο σκόρ με 1-0.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ:Ο Εθνικός με δύο αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, κατέβασε τη μπάλλα, πίεσε ψηλά, έχασε δύο απανωτές ευκαιρίες μία με τον Γκανάβα και μία με το Νατσιό.Το γκόλ δέν θα αργούσε να έλθει και έτσι στο 65 μετά απο διαγώνια μπαλλιά του Νάτσιου ο Γκανάβας μπήκε απο πλάγια μέσα στην περιοχή και με ένα πραγματικά ασύληπτο σούτ στην απέναντι γωνία ισοφάρισε το παιγνίδι σε 1-1.Ο Εθνικός συνέχισε να πιέζει για το δεύτερο γκόλ, με τον Γκανάβα να χάνει ένα γκόλ που θεωρούνταν σίγουρο, όταν βρέθηκε στην περιοχή, πέρασε και τον τερματοφύλακα και απο πλάγια παραπάτησε και το σούτ (λόγω και του κακού αγωνιστικού χώρου) δέν κατέληξε στα δίχτυα. Ο Εθνικός κυριαροχύσε στο παιγνίδι, με συνεχείς επιθέσεις, κέρδισε αρκετά κόρνερ, και σε ένα απο αυτά η μπάλλα βγήκε έξω απο την περιοχή και ο 14χρονος Μιχαηλίδης με σκρόπ σούτ βολίδα, την έστειλε στο παραθυράκι και έγραψε το 1-2 στο 90 λεπτό του αγώνα.

- Ολοι οι ποδοφαιριστές του Εθνικού έπαιξαν πού καλά, ξεχώρισαν ο Γκανάβας, ο Κάκκαλος, ο Παναγιωτίδης και ο πιτσιρίκος ο Μιχαηλίδης.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Να σημειωθεί ότι ο σκόρερ του 2ου γκόλ ο Μιχάλης Μιχαηλίδης, μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο, στην πρώτη του συμμετοχή, ένα παιδί που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 1999, ο μικρότερος που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής, παιδί της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, που αγωνίζεται στο ΠΑΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ, πήρε την ευκαιρία απο τον "τολμηρό" προπονητή της ομάδος τον Γιάννη Μυστακίδη, που μαζί με τη διοίκηση του Σωματείου πιστεύουν και δίνουν ευκαιρίες  στα νεαρά παιδιά, τούδωσε την ευκαιρία, την άρπαξε, απέδωσε πάρα πολύ καλά, ευτύχησε να πετύχει  ένα γκόλ ποίημα και πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του.Ενα παιδί μόλις 14 χρονών και ολίγων ημερών.

ΕΘΝΙΚΟΣ:(Γ.ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ): ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ Γ, ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ, ΚΑΚΑΛΟΣ, ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ Σ, ΤΑΚΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΝΑΤΣΙΟΣ, ΓΚΑΝΑΒΑΣ, ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ (46 ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ) ,ΣΚΟΥΡΤΙ (46 ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ) , ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (75 ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ).

Β΄ ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Αποτελέσματα 21ης-Βαθμολογία-Επόμενη 22η αγωνιστική



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2006-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ    2-4
ΠΙΝΔΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ-ΔΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ    3-0    
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ-ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ    1-2 
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ    2-3      
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ-ΕΛΠΙΣ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗΣ  0-2
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ-ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ   2-1  
ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ  3-3
ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ - Π.Α.Ο. Κ.ΜΗΛΙΑΣ 3-0 (α.α.)
 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1 ΕΛΠΙΣ ΑΝ∆ΡΟΜΑΧΗΣ  51
2 ΠΙΝ∆ΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ  46
3 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝ∆ΡΟΥ  38

4 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝ∆ΑΜΗΣ  38
5 ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ  37
6 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  36
7 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ  33
8 ∆ΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ  31
9 ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ  30
10 ΜΑΚΕΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ  25
11 ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙΙΟΥ  24
12 ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ  18
13 ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ  18
14 ΑΚΑΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ  17
15 ∆ΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ  17
16 Π.Α.Ο. Κ.ΜΗΛΙΑΣ  8
* Η ομάδα της Κ. Μηλιάς με έγγραφο που έχει καταθέσει στην ΕΠΣ Πιερίας την προηγούμενη εβδομάδα, δήλωσε την απόσυρσή της από το πρωτάθλημα.
ΕΠΟΜΕΝΗ 22Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΙΝ∆ΟΣ Α. ΑΓΙΑΝΝΗ
∆ΙΓΕΝΗΣ ΑΛΩΝΙΩΝ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΒΟΡΩΝΟΥ
∆ΙΑΣ ΑΓΙΟΥ ∆ΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝ∆ΑΜΗΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΚΕΡΑΜΙ∆ΙΟΥ - ΑΚΑ∆ΗΜΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 2006
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝ∆ΡΟΥ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΡΥΑΚΙΩΝ
ΕΡΜΗΣ ΕΞΟΧΗΣ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΒΡΟΝΤΟΥΣ
Π.Α.Ο. Κ.ΜΗΛΙΑΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ Κ.ΑΓΙΑΝΝΗ
ΕΛΠΙΣ ΑΝ∆ΡΟΜΑΧΗΣ - ΜΑΚΕ∆ΟΝΙΚΟΣ Ν.ΕΦΕΣΣΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima