Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012
Γίνεται πράξη ο αρχικός σχεδιασμός της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ προσελήφθη ώς ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ.
Μέχρι τώρα ο γνωστός και πολύπειρος προπονητής είχε συμβουλευτικό φιλικό ρόλο ώς τεχνικός σύμβουλος, όμως τώρα μπαίνει ενεργά στη ΣΧΟΛΗ με αποκλειστική ενασχόλησή του στα τμήματα υποδομής της ΣΧΟΛΗΣ, όπου θα σχεδιάσει την καλύτερη ...
οργάνωση της ακαδημίας, των μικρών τμημάτων υποδομής και τις επιλογές των καλυτέρων παιδιών για τα αγωνιστικά τμήματα.    (ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΜΠΑΓΙΕΡΝ)
- Ο Κώστας Μυστακίδης με την ιδιότητά του αυτή,θα παρακολουθεί όλα τα τμήματα, την εύρυθμη λειτουργία τους, θα σχεδιάζει τις προπονητικές μονάδες σε συνεργασία με τους προπονητές των τμημάτων, θα συντονίζει, θα εντοπίζει και θα αξιολογεί την πρόοδο των παιδιών ταλέντων, θα συνδράμει  στις ατομικές βελτιώσεις τους, με εθελοντικές εξειδικευμένες ατομικές προπονήσεις, για εκείνα τα παιδιά που είναι σε στάδιο να κάνουν το μεγάλο άλμα στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.

Επίσης θα οργανώνει τα τουρνουά που θα γίνονται στη ΣΧΟΛΗ, την συμμετοχή σε άλλα τουρνουά, τα δοκιμαστικά για παιδιά που είναι έτοιμα να επιδιώξουν το μεγαλο άλμα στην καριέρα τους.
Η εμπειρία του Κώστα Μυστακίδη στον τομέα των Ακαδημιών είναι τεράστια,  μακρόχρονη, με αποτελέσματα και δημιουργία ακαδημιών μοντέλο όπου εργάστηκε.
- Παράλληλα ο Κώστας Μυστακίδης, ώς αποκλειστικός εκπρόσωπος της μεγάλης Γερμανικής Εταιρείας Μάνατζερ SPORT EXPERTE  θα εντοπίζει τα μεγαλύτερα ταλέντα, που θα παρακολουθούνται με σκοπό την προώθησή τους στην Γερμανική ποδοσφαιρική αγορά, με δοκιμαστικά που θα γίνονται κάθε χρόνο στο Αθλητικό Κέντρο του Ν.Κεραμιδίου.
Οπως και ο ίδιος δήλωσε  "Φιλοδοξία του Νέου Τεχνικου Διευθυντή είναι, τα περισσότερα απο τα μεγαλύτερα ταλέντα του Νομού, να συγκεντρωθούν σε αυτή την Ακαδημία και μέσω της δουλειάς που θα γίνεται,τη συμμετοχή τους στο αντρικό τμήμα του Εθνικού (που επέλεξε να έχει στο ρόστερ του μικρά και ταλαντούχα παιδιά),   να ακολουθείται σταδιακά η προώθησή τους σε μεγάλες ομάδες του Εσωτερικού και  όσων μπορούν να κάνουν καριέρα στο εξωτερικό, στη Γερμανική αγορά αφού υπάρχει η δυνατότητα μέσω της SPORT EXPERTE που εκπροσωπεί ο Κώστας Μυστακίδης.
Απτό παράδειγμα τα φετινά δοκιμαστικά των Γερμανών στο Νέο Κερμαίδι,που είχε ώς αποτέλεσμα τη συμμετοχή παιδιών απο όλη την Ελλάδα και την επιλογή 12 ποδοσφαιριστών για σταδιακή προώθησή τους σε Γερμανικές ομάδες. (δείτε εδώ!!)
- Ηδη η πρώτη τετράδα των επιλεγμένων παιδιών,
 (ΕΔΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ FREIBOURG ΓΙΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ) μετέβει τέλος Νοεμβρίου στην Γερμανία, στο Φράιμπουργκ, έγιναν δοκιμαστικά μιάς εβδομάδος και  τα αποτελέσματα ήταν  θετικά και το καλοκαίρι θα μετακομίσουν παιδιά στην Γερμανική ομάδα, παρέα με τον Γιαννάκη Μυστακίδη που ζεί το δικό του όνειρο στην Μπουντεσλίκα.
- Η απόφαση αυτή της Διοίκησης της ΣΧΟΛΗΣ και του ΕΘΝΙΚΟΥ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ, πάρθηκε αφού ωρίμασαν πλέον οι συνθήκες και οι υποδομές στο Αθλητικό Κέντρο του Νέου Κεραμιδίου, έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί, με την δημιουργία του τρίτου γηπέδου (που είναι έτοιμο), τη σκεπαστή κερκίδα, τα ανακαινισμένα παλιά αποδυτήρια, και τον φωτισμό των γηπέδων.
- Η διοίκηση του Εθνικού και της ΣΧΟΛΗΣ, υπομονετικά, χωρίς βιασύνη,με σωστό προγραμματισμό, κινήθηκε και μετά τα έργα υποδομής, προχώρησε και στην κορυφαία  φιλόδοξη προσπάθειά της με την παραγγελία ιδιόκτητου λεωφορείου, που υπολογίζεται ότι θα είναι έτοιμο και στη διάθεση της ακαδημίας τον Απρίλιο του 2013.
Ετσι θα λυθεί το προβλημα μετακίνησης μικρών παιδιών προς τις εγκαταστάσεις, καθώς και η μετάβαση των αγωνιστικών τμημάτων στους αγώνες και τα τουρνουά που θα συμμετέχουν.
Επειδή όμως η προσπάθεια θα συνεχιστεί, η ΣΧΟΛΗ επιζητά και προσβλέπει στη συμπαράσταση και βοήθεια των παιδιών, αλλά ιδιαίτερα των γονέων. για να πετύχει το φιλόδοξο αυτό σχέδιο.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima