Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ: ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΓΕΦΥΡΑΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ 1-4 στο πρωτάθλημα υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 
Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012
Συνεχίζει τις νίκες του το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, κέρδισε και τον Μακεδονικό Γέφυρας με 3-1  για το πρωτάθλημα υποδομών του 11ου ομίλου ΠΑΙΔΩΝ της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, το Σάββατο 8-12-2012 στο γήπεδο της Γέφυρας.
Το ΠΑΙΔΙΚΟ τμήμα  της ΣΧΟΛΗΣ παρά τις ελλείψεις 6 παιδιών απο την ομάδα στο συγκεκριμένο....
παιγνίδι, έδειξε πώς έχει βάθος και ποιότητα, παρά το μικρό της ηλικίας των παιδιών γι αυτή την κατηγορία.
Απο την αρχή του αγώνα επικράτησαν των αντιπάλων,έχασαν  ευκαιρίες, αλλά πέτυχαν τρία γκόλ, ένα με τον Χατζηδίμπα και δύο με τον Βασιλειάδη.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ έκανε τις δύο αλλαγές της, χαλάρωσε λίγο, πέτυχε΄ακόμη ένα γκόλ και δέχτηκε ένα σε αντεπίθεση της τοποικής ομάδας και το σκόρ έληξε 1-4 υπέρ της ΣΧΟΛΗΣ.
Η ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ ήλεγξε το ρυθμό του παιγνιδιού, ΠΈΤΥΧΕ ΤΡΊΑ ΓΚΌΛ και έχασε και πολλές  ευκαιρίες να διευρύνει και άλλο το σκορ.Χωρίς να κινδυνεύσει καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο τελίωσε το παιγνίδι με το τρίποντο για την ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ.
ΣΧΟΛΗ ΠΟΔ/ΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΠΑΙΔΙΚΟ:(ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ):ΜΕΛΙΚΙΑΝ, ΚΑΤΣΑΡΑΣ, ΚΑΤΣΙΚΗΣ, ΣΑΧΠΑΤΖΩΦ, ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ, ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΠΙΝΙΑΣ Β,ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΝΑΖΛΙΔΗΣ,ΜΠΕΙΚΟ
ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΑΙΞΑΝ:  , ΜΠΙΝΙΑΣ Κ,ΜΕΖΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima