Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2012

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Πολύ σοβαρή και με μεγάλη δυναμική η έναρξη της συνεργασίας της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ με τους προπονητές ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΝΑΣΗ και τον Στέλλιο Καλαϊτζίδη

Πέμπτη 05 Ιανουαρίου 2012 
Μετά την διακοπή της συνεργασίας της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ με τον προπονητή κ Ζάμπα, η διεύθυνση της ΣΧΟΛΗΣ κινήθηκε γρήγορα και συμφώνησε να συνεργαστεί με τον γνωστό και απο τους καλύτερους επαγγελματίες προπονητές τερματοφυλάκων τον Παναγιώτη Νάση και τον προπονητή Στέλλιο Καλαϊτζίδη.
Ποιός είναι ο Παναγιώτης Νάσης:
Γεννήθηκε στην Κοζάνη στις 3/2/1970, αλλά μεγάλωσε στην Ελασσόνα. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον ΠΟ Ελασσόνας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Πιερικό, στον Παναργειακό, στον Ορφέα Αλεξανδρούπολης, στη Λάρισα, στο Αγερσανί Νάξου, στην Κοζάνη, στην ΑΕ Χανίων και στο Λεωνίδιο. Ο Νάσης ήταν... ειδικός στις αποκρούσεις πέναλτι, ενώ υπήρξε ο πρώτος πορτιέρο στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου που σε μία σαιζόν πέτυχε δύο γκολ με πέναλτι, στο Κύπελλο Ελλάδας, ενώ σκόραρε και μία φορά στο Πρωτάθλημα. Αυτό συνέβη την περίοδο 2001-2002, ως παίκτης της ΑΕ Χανίων.Εργαστηκε στην ΚΕΡΚΥΡΑ και αλλού, ενώ φέτος ήταν ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και αποχώρησε πρίν λίγες ημέρες.

- Επίσης συμφώνησε με τον έμπειρο και παλιό προπονητή του ΕΘΝΙΚΟΥ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδος) Στέλλιο Καλαϊτζίδη, που αναλαμβάνει προπονητής του ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ. 

Ο Στέλλιος Καλαϊτζίδης είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, παιδί του Εθνικού Ν.Κεραμιδίου, που φόρεσε τη φανέλλα της ομάδος, ήταν δύο χρόνια πορπονητής της ΑΕ. ΔΡΥΑΝΙΣΤΑ και πέρισυ προπονητής στην αντρική ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ. Στρατεύεται και αυτός στην προσπάθεια της ΣΧΟΛΗΣ να προσφέρει στο ποδόσφαιρο της Πιερίας.

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima