Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ - ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 1-0 στην 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου, για την Β φάση του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012
Με την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα αγωνίστηκε το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ το Σάββατο στις 13.00 η ώρα, στο γήπεδο Ελπίδος Ευόσμου, για την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου, για την Β φάση του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.Η ομάδα της Κατερίνης ξεκίνησε με το δεξί και.. πέτυχε άνετη νίκη με σκόρ 1-0 επι του αντιπάλου της.
Ηταν άνετη η νίκη αφού το σκόρ δέν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα.
Η ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ στο πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε δυνατά και μόλις στο 5 λεπτό του αγώνα πέτυχε το γκόλ (1-0) με τον Μιχάλη Γκανάβα με προβολή απο κοντά, μετά απο απόκρουση του τερματοφύλακα σε δυνατό σούτ του Δαμιανού Κωστόπουλου.Δύο φορές και σε ισάριθμα σούτ του Γκανάβα η μπάλλα βρήκε τα δοκάρια του αντίπαλου τερματοφύλακα.Επίσης είχε δύο καλές ευκαρίες μία με τον Γκανάβα και μία με τον Χατζηδίμπα, έτσι το σκόρ στο πρώτο ημίχρονο έμεινε στο 1-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο, το ΠΑΔΙΚΟ της ΣΧΟΛΗΣ και πάλι ξεκίνησε δυνατά, έχασε άλλες δύο κλασσικές ευκαιρίες και άν και αγωνίστηκε με 10 παίκτες είκοσι λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο λόγω αποβολής (δεύτερη κίτρινη) του Τσοποζίδη, δέν κινδύνευσε ιδιαίτερα και πήρε την πολυπόθητη νίκη.
ΠΑΙΔΙΚΟ:(Σ.ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ): ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ, ΜΠΙΝΙΑΣ Β, ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ, ΝΑΤΣΙΟΣ, ΚΑΠΛΑΝΟΓΛΟΥ, ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ, ΚΑΤΣΙΚΗΣ Δ, ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ, ΓΚΑΝΑΒΑΣ,  ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ,
επίσης αγωνίστηκαν Καλαιτζίδης, Ναζλίδης, Νίκου. 

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima