Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΠΑΟΚ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΕΧΕΔΩΡΟΥ..ΣΚΟΡ 8-2

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011
Αλλη μία μεγάλη νίκη με σκόρ 8-2 για το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, με αντίπαλο το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του ΠΑΟΚ Αγίας Σοφίας Εχεδώρου, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
- Η ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ αγωνίστηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έχοντας την πρωτοβουλία των... κινήσεων, τον πλήρη έλγχο του παι γνισιού και άν και δέχτηκε πρώτη το γκόλ, σε κανένα σημείο του αγώνα δέν έδειχνε ότι θα κινδύνευε να έχει απώλεια βαθμών, αφού είναι σαφώς ανώτερη ομάδα και το απόδειξε στο γήπεδο με τη νίκη της με το ευρύ σκόρ 8-2 που θα μπορούσε να είναι και μεγλαύτερο.
Τα γκόλ της ομάδος της ΣΧΟΛΗΣ πέτυχαν, ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ 2 , ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ 2, ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ 1, ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ 1, ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ 1, ΓΚΑΝΑΒΑΣ 1
- Μετά το παιγνίδι αυτό η ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ προηγείται στη βαθμολογία του 4ου ομίλου με 12 βαθμούς και ένα αγώνα λιγότερο.
ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ):ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ, ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ, ΝΑΤΣΙΟΣ, Χ'ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΜΠΙΝΙΑΣ Β,ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ, ΚΛΙΑΝΗΣ,  ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ, ΓΚΑΝΑΒΑΣ, ΜΠΙΝΙΑΣ Κ,
ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ Ο: ΜΕΛΙΚΙΑΝ, ΝΙΚΟΥ, ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΤΣΙΚΗΣ, ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ,ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ.

-Την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 11.30 το ΠΑΙΔΙΚΟ αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ με αντίπαλο την ομάδα της Λεπτοκαρυάς. 

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima