Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2011

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ - ΑΕ ΣΙΝΔΟΥ- ΝΊΚΗ ΜΕ ΣΚΟΡ 4-0 ΣΤΗΝ 5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΤΗΣ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011
Μία άνετη νίκη πέτυχε το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.Κέρδισε με σκόρ 4-0 την ομάδα της ..ΑΕ ΣΙΝΔΟΥ.
Η ομάδα του ΠΑΙΔΙΚΟΥ αγωνίστηκε σήμερα χωρίς να έχει στη σύνθεσή της τον σκόρερ της ομάδος Μιχάλη Γκανάβα και την σοβαρή απουσία του Ανατόλη Συμεωνίδη.
Ομως έπαιξε πολυ καλό ποδόσφαιροκαι οι ποδοσφαιριστές της ΣΧΟΛΗΣ άν ήταν πιό τυχεροί  το σκόρ θα ήταν μεγαλύτερο, αφού έχασαν πολλές ευκαιρίες και είχαν και τέσσερα δοκάρια, ενώ δέν κινδύνεψαν να δεχτούν γκόλ.
Η ομάδα της ΣΧΟΛΗΣ με την απόδοσή της και το καλό ποδόσφαιρο  προκάλεσε τον θαυμασμό του προπονητή της αντιπάλου ομάδος, που έδωσε συγχαρητήρια στα παιδιά, αλλά και του κόσμου της ΣΙΝΔΟΥ που βρέθηκε στο γήπεδο.
Για την ιστορία να πούμε ότι οι σκόρερ της ομάδος ήταν: ΝΑΖΛΙΔΗΣ (2 ΓΚΌΛ), ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ (1 ΓΚΌΛ) ΚΑΙ ΚΛΙΑΝΗΣ (1 ΓΚΟΛ).
ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ): ΜΕΛΙΚΙΑΝ, ΚΑΤΣΑΒΟΣ, ΝΑΤΣΙΟΣ Χ'ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ, ΚΛΙΑΝΗΣ, ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ, ΤΣΟΠΟΖΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑΣ, ΜΠΙΝΙΑΣ Β,ΝΑΖΛΙΔΗΣ
ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο:ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΗΣ

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima