Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Για το πρωτάθλημα των Ενώσεων μεταξύ ομάδων Παίδων Ε.Π.Σ. Πιερίας - Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας (Βόλου) 1 - 2


Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011 Αθλητισμός
Με βασικό στην εντεκάδα τον Δημήτρη Τζίνοβιτς του ΕΘΝΙΚΟΥ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ που τα πήγε περίφημα,στην αποστολή και ο Ανατόλης Συμεωνίδης.
Το ΡΕΠΟΡΤΑΖ:
Την ήττα γνώρισαν οι Παίδες της Ε.Π.Σ. Πιερίας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος των Ενώσεων από την αντίστοιχη των Παίδων της Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας με 1 - 2.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στα πενήντα από ογδόντα λεπτά που διαρκούν οι αγώνες των Παίδων και προηγήθηκαν με 0 - 2. Μετά το πεντηκοστό λεπτό και με τις αλλαγές που έγιναν οι Παίδες της Πιερίας πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 1 - 2.
Τα γκολ
Στο 33' λεπτό ο Σαραφίδης με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και ανοίγοντας το σκορ έγραψε το 0 - 1.
Στο 48' λεπτό ο Παναγιωτίδης ανέτρεψε το Σαραφίδη μέσα στην περιοχή, πέναλτι, το κτύπησε εύστοχα ο Σαραφίδης και ανέβασε το σκορ στο 0 - 2.
Στο 75' λεπτό (ο αγώνας ήταν 2 ημίχρονα των 40 λεπτών) ο Μαχαιρίδης μ' ένα έξοχο δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα και μείωσε σε 1 - 2.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γκαραγκάνης με βοηθούς τους κ.κ. Συμεωνίδη και Ατματζίδη.

Οι συνθέσεις
Παίδες Ε.Π.Σ. Πιερίας
Καραγκιόζης, Πολυχρονιάδης, Τζίνοβιτς, Παναγιωτίδης, Κουμουρτζής (63' Γρεβενίτης), Τοπαλίδης, Πασαντανιάν (48' Μαχαιρίδης), Τσινίκος, Κωστόπουλος, Μπαλαχάτζε (46' Παπαθανασίου), Μπαλαούρας Γ.

Ε.Π.Σ. Θεσσαλίας (Βόλου)
Γρηγοριάδης, Αδάμος, Σπυριδάκης, Γαρυφάλου, Αναστασίου, Αλεξανδρής, Μαστοράς (50' Ζαρίφης), Παπάζογλου (65' Στατείρας), Σαραφίδης, Χατζησταμάτης, Ταραμπούκας (50' Καναβός).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima