Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΝΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΝΙΚΟ ΜΕΛΙΚΙΑΝ Η Κ17 ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΣΚΟΡ 3 - 2 ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Αλλο ένα παιδί του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου διαπρέπει σε ομάδα σούπερ λίγκ.ο Νίκος Μελικιάν αγωνίζεται στην 11άδα της Κ17 του Ατρομήτου Αθηνών..
και μας κάνει υπερήφανους.Είναι ένα απο τα πολλά παιδιά (5 τον αριθμό) που ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου προώθησε σε ομάδες υψηλού επιπέδου, δηλαδή ομάδες σούπερ λίγκ.
Στο χθεσινό παιγνίδι, η Κ17 του Ατρομήτου, άν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0, εν τούτοις  γνώρισε  την ήττα από τον Πανιώνιο με σκορ 3-2 για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Το παιχνίδι έγινε χθές το μεσημέρι στο γήπεδο της Χωράφας.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Κ17: ΜΕΛΙΚΙΑΝ, ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ, ΧΑΤΖΟΒΑΣΙΛΑΚΗΣ, ΧΑΡΑΛΠΑΜΠΟΥΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΜΑΝΤΕΣΗΣ, ΚΟΥΤΡΟΥΛΗΣ, ΣΙΑΝΟΣ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΕΧΕΙΣ ''ΤΡΕΛΑΘΕΙ'' ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ...ΚΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ...ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?? ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΙΣ Γ@Μ@ΣΗ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ(ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ)??
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ? ΟΤΙ ΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ......


powered by Agones.gr - Stoixima