Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2014

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

http://1.bp.blogspot.com/_6ZsmnQE7luA/TGuL88degfI/AAAAAAAAIHo/6s2He_nl8FY/s200/%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A3+%CE%9D%CE%95%CE%9F%CE%A5+%CE%9A%CE%95%CE%A1%CE%91%CE%9C%CE%99%CE%94%CE%99%CE%9F%CE%A5+%CE%A3%CE%97%CE%9C%CE%91.jpg 
Ενα Σωματείο πρότυπο, μία ακαδημία ποδοσφαιριστών με ποδοσφαιρικές δυνατότητες, αποτελεί ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ..
ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ και η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Τρία χρόνια ζωής των ακαδημιών, σε ένα ιστορικό Σωματείο που ιδρύθηκε το 1951.

Σε αυτό το χρονικό διάστημα ανέλαβαν το Σωματείο άνθρωποι με όραμα, φιλοσοφία, όρεξη και οικονομικές δυνατότητες.Εχουν δημιουργήσει έναν μικρό ποδοσφαιρικό παράδεισο απο υποδομές, με τρία γήπεδα με χόρτο και όλες τις υπόλοιπες άρτιες εγκασταστάσεις, με υπάιθριο γυμναστήριο οργάνων και άλλα πολλά..κάτι που διακρίνει αμμέσως όποιος επισκεφτεί το Αθλητικό Κέντρο στο Νέο Κεραμίδι.
http://1.bp.blogspot.com/-eRHSJ9jBxw8/U4gZuEb-i8I/AAAAAAAAJ-E/SpBIIF_3UDc/s1600/%CE%95%CE%98%CE%9D%CE%99%CE%9A%CE%9F%CE%A3+%CE%A0%CE%A1%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%9D%CE%97%CE%A3%CE%97+29052014+02.jpg 

Πρωτίστως όμως εκείνο που ενδιαφέρει είναι τα ποδοσφαιρικά κατορθώματα αυτών των 3 ετών. Σπάζοντας ταμπού και νοοτροπίες, προχώρησαν στην συγκέντρωση παιδιών με ταλέντο, δούλεψαν πάνω σε αυτά,τα στήριξαν και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δρέπουν καρπούς.
Είναι ακατανόητο για άλλους, αναγκαίο όμως για τον Εθνικό να χρησιμοποιεί στο αντρικό πρωτάθλημα παιδιά 15 ετών και να τα ρίχνει στα βαθειά, με άμμεσο αποτέλεσμα την βελτίωσή τους.
Ομάδα που μονίμως δουλεύει με προπονητή, γυμναστή, αλλά και προπνητή τερματοφυλάκων για να βοηθήσει τα παιδιά στην βελτίωσή τους.
Μέσα σε χρονικό διάστημα τριών ετών ο απολογισμός απίστευτος. Τέσσερα παιδιά μεταπηδούν σε ομάδες της σούπερ λίγκ, ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑ στον ΠΑΟΚ, ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ και ΜΕΛΙΚΙΑΝ στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ.
Αλλα 4 παιδιά ΓΚΑΝΑΒΑΣ, ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ, ΤΟΣΚΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ, δούλεψαν στην ακαδημία του ΕΘΝΙΚΟΥ και εντάχθηκαν σε ΠΙΕΡΙΚΟ και ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ.
Η ομάδα που έχει τις πόρτες ανοιχτές σε πολλούς μεγάλους Συλλόγους για τα παιδιά που αξίζουν και μπορούν να κάνουν καριέρα.Που έχει διοργανώσει αυτά τα χρόνια πολύ πετυχημένα δοκιμαστικά - αξιολογήσεις για Γερμανία (τρείς φορές), με Ολυμπιακό, αλλά και πρόσφατα με τον ΑΤΡΟΜΗΤΟ.
Ηδη υπάρχουν και άλλα παιδιά που με πίστωση λίγου χρόνου και με πολλή δουλειά, προβλέπεται να ακολουθήσουν στην ποδοσφαιρική ανέλιξη των πρώην συμπαικτών τους.Στον Εθνικό Ν.Κεραμιδίου η προσπάθεια συνεχίζεται και φέτος με στόχο να ενταχθούν στους κόλπους της ομάδος, τα καλύτερα  παιδιά,τα οποία θα συναντήσουν τις καλύτερες υποδομές, τους κατάλληλους προπονητές.
Η ομάδα ξεκίνησε την αξιολόγηση παιδιών και τις εγγραφές για τις ακαδημίες, ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ να ενταξει στις τάξεις της και άλλα παιδιά που έχουν ταλέντο, όρεξη για δουλειά και ποδόσφαιρο..
περισσότερα στις ιστοσελίδες..
τηλ.επικοινωνίας 6982766856


Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima