Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Ο 17χρονος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ), ΣΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ

Ο 17χρονος Δημήτρης Τζίνοβιτς (γεννηθείς στις 14/09/1997) του ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ),  στο μέσον της ποδοσφαιρικής σεζόν, μεταγράφεται στον ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΑΘΗΝΩΝ και εντάσσεται στην Κ20 και θα είναι ο μικρότερος στο ρόστερ της Αθηναϊκής ομάδος .Ο ποδοσφαιριστής επιλέχτηκε κατόπιν ομόφωνης απόφασης ολόκληρου του τεχνικού επιτελείου του Ατρομήτου.
- Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή, στην ομάδα της....
25ης Μαρτίου κα τα πρώτα μαθήματα ποδοσφαίρου πήρε από τον προπονητή Γιάννη Μαυρομάτη , και ύστερα στις Ακαδημίες του Πιερικού, με τους προπονητές Τερζή, Κούτο και το μεγαλύτερο διάστημα με τον  προπονητή του προπαιδικού τμήματος   Γιάννη Μυστακίδη, που είδε την ποδοσφαιρική του αξία και τον ενέταξε στο επιλεγμένο αγωνιστικό τμήμα. Στην συνέχεια το 2011, εντάχθηκε στις Ακαδημίες της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ του ΕΘΝΙΚΟΥ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ, όπου με προσωπικές θυσίες και σωστή δουλειά ανέβηκε κατακόρυφα. Αγωνίστηκε στην αντρική ομάδα του ΕΘΝΙΚΟΥ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ αμέσως μόλις έκλεισε τα 14 χρόνια και αποτέλεσε βασικό στέλεχος των μικτών ομάδων της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ. Αυτή την σεζόν 2013/2014 είχε προπονητή τον κ. Κώστα Μυστακίδη  ο οποίος έδωσε το τελικό φινίρισμα στην προσπάθεια των προηγουμένων προπονητών . Σπάνιος χαρακτήρας, εργατικός, πειθαρχημένος από τα παιδιά που χαίρεται να δουλεύει κάθε προπονητής.
Το 2013 επιλέχθηκε από Γερμανούς σκάουτερ και μετέβη στη Γερμανία, όπου δοκιμάστηκε στην Φράιμπουργκ, άφησε άριστες εντυπώσεις, αλλά η μεταγραφή δεν θα μπορούσε να γίνει , εκτός των άλλων , και λόγω έλλειψης Ελληνικού Σχολείου στην περιοχή.
Είναι αριστεροπόδαρος, αγωνίζεται στη θέση της αριστερής πλευράς, αλλά και τη θέση του αμυντικού χάφ.
- Ο Δημήτρης Τζίνοβιτς είναι ένα ζωντανό παράδειγμα της σωστής και επαγγελματικής ποδοσφαιρικής εκπαίδευσης που παρέχεται στη ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ του ΕΘΝΙΚΟΥ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ. Είναι η συνέχεια της παραγωγής ποδοσφαιριστών που σε λίγα χρόνια (μόλις 3η χρονιά) έχουν προωθηθεί από τη ΣΧΟΛΗ στις επαγγελματικές κατηγορίες, όπως ο Βασίλης Χατζηδίμπας (ΠΑΟΚ), ο Κώστας Χατζηδίμπας (ΠΑΟΚ) και διεθνής με την Κ15, ο Μιχάλης Γκανάβας (ΠΑΕ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ), Καλαϊτζής Γιώργος (ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ) και Στάθης Μαχαιρίδης (ΠΙΕΡΙΚΟΣ).Σε αυτή την ποδοσφαιρική φωλιά και στις άριστες εγκαταστάσεις του ΕΘΝΙΚΟΥ Ν ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ, υπάρχουν πολλά ταλέντα μικρής ηλικίας, δουλεύουν και ετοιμάζονται να ακολουθήσουν, όπως ο Μαυρόπουλος, ο Μάριος Χατζηκων/νου (δανεικός στο Σβορώνο),ο διεθνής με την Εθνική Κ15 Νίκος Μελικιάν , ο Μιχάλης Μιχαηλίδης, ο Βαγγέλης Ξάφης , μέλη των μικτών ομάδων της Πιερίας και άλλα παιδιά.
- Οι ποδοσφαιριστές, και όλοι άνθρωποι του ΕΘΝΙΚΟΥ, ευχόμαστε ολόψυχα στον Δημήτρη, υγεία και μεγάλη ποδοσφαιρική καριέρα. Και υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε τη σωστή δουλειά για να βοηθήσουμε και τα άλλα παιδιά στο δρόμο για ποδοσφαιρική τους ανέλιξη.

Υ.Γ Η οικογένεια του Δημήτρη Τζίνοβιτς και ο Δημήτρης, ευχαριστούν θερμά όλους όσους βοήθησαν στην ποδοσφαιρική του εκπαίδευση. Ιδιαίτερα τους προπονητές Γιάννη Μυστακίδη, Κώστα Μυστακίδη, Διονύση Οικονόμου. Επίσης ευχαριστούμε στους ανθρώπους του ΕΘΝΙΚΟΥ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ που όλα αυτά τα χρόνια στήριξαν την προσπάθεια του ποδοσφαιριστή.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima