Σάββατο, 11 Μαΐου 2013

Οι νικητές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων (video) - Φωτορεπορτάζ - Είμασταν εκεί και γυρίσαμε πανευτυχείς με αυτόπου είδαμε. Μελικιάν και Χατζηδίμπας του Εθνικου Ν.Κεραμιδίου βασικοί στην πορεία των Παίδων.

Σάββατο 11 Μαίου 2013
Η 2η Ζώνη (Κέντρο) στους Παίδες και η 3η Ζώνη (Νότος) στους Νέους αναδείχθηκαν Πρωταθλητές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013 τη Παρασκευή, 10 Μαΐου 2013 στο γήπεδο "Καραϊσκάκης". Στην κατηγορία Παίδων η 2η Ζώνη νίκησε 2-0 την 4η Ζώνη (Νησιά) και στην ....
κατηγορία Νέων η 3η Ζώνη (Νότος) επικράτησε 5-4 στα πέναλτι (1-1 κ.α. και παρ.) της 1ης Ζώνης (Βορράς).
Οι τελικοί διεξήχθησαν στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"  και τις απονομές έκαναν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, ο αναπληρωτής πρόεδρος, Γιάννης Παπακωνσταντίνου, ο Β΄ αντιπρόεδρος, Γιώργος Βούρβαχης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αθηνών και πρόεδρος της Επιτροπής του πρωταθλήματος, Παναγιώτης Δημητρίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Παίδων-Νέων εντάσσεται στο Στρατηγικό Πλάνο Ανάπτυξης Εθνικών Ομάδων, το οποίο εκπονήθηκε από τον ομοσπονδιακό προπονητή, Φερνάντο Σάντος, με στόχο την οργανωμένη και με σύγχρονα μέσα εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών που επανδρώνουν τις Εθνικές Ομάδες και, ταυτόχρονα, την απόκτηση μιας ενιαίας αγωνιστικής ταυτότητας όλων των αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων.
Αναλυτικά τα στοιχεία των δύο τελικών:
Κατηγορία Παίδων: 2η Ζώνη-4η Ζώνη 2-0
Σκόρερ: 4΄ Μερεντίτης, 68΄ Καρακώστας
2ης Ζώνη: Μελικιάν, Καρακώστας, Μαστακούλης, Μερεντίτης, Τσιμπούκας, Μπούρας (42΄ Μάνος), Αλμπάνης, Χατζηδίμπας, Αγιώτης, Ευθυμίου (79΄ Βλάχος), Χήτος (46΄ Τριβιζάς)
4η Ζώνη: Αγγελάκης, Λιοδάκης, Μανωλάκης, Καληώρας, Δραμιντινός, Ξεπαπαδάκης (60΄ Ίμερι), Γιαννακίδης (39΄ Σβύνος), Μαρκατσέλης, Βασιλάκης, Ιατρούδης, Τριμάτης (64΄ Διακάκης)
Κατηγορία Νέων: 1η Ζώνη-3η Ζώνη 1-1 (κ.α. & παρ.), 4-5 πέν.
Σκόρερ: 55΄ Αμαραντίδης Κ.-48΄ Ρέντζης
1η Ζώνη: Λαμπίρης, Τσατσαρωνάκης, Μουρατίδης, Χατζηγεωργίου, Μαζουλουξής, Ίντος, Παπουτσίδης (40΄ Αμαραντίδης Κ.), Ζολώτας (53΄ Μηντσιούδης), Ντινόπουλος, Μπίντσης (50΄ Κεσίδης), Αμαραντίδης Β.
3η Ζώνη: Άστρας, Παναγιώτου, Αναστασίου, Σταύρου, Νάκος, Νιάρος (71΄ Μαναρίτσας), Καρούτης, Τρίγκας, Σταθόπουλος, Κονιδάς (111΄ Κοντογιάννης), Ρέντζης (80΄ Γεωργιόπουλος)

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΛΙΚΩΝ

ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΙΔΩΝ
ΑΓΩΝΑΣ ΝΕΩΝ
ΠΗΓΗ:http://www.acadimies.gr

Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων:2η Ζώνη στους Παίδες και 3η στους Νέους

2η Ζώνη στους Παίδες και 3η στους Νέους
Ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων καθώς το μεσημέρι της Παρασκευής 10/5/2013 έγιναν οι τελικοί αγώνες της κατηγορίας Παίδων και Νέων στο "Γ. Καραϊσκάκης".
Ο τελικός των Παίδων μεταξύ των ομάδων της 4ης και της 2ης Ζώνης βρήκε νικήτρια την 2η ζώνη με 2-0, ενώ ο τελικός των Νέων στο ίδιο γήπεδο της 3ης και της 1ης Ζώνης ανέδειξε νικήτρια την 3η Ζώνη στη διαδικασία των πέναλτι. Ο κανονικός αγώνας έληξε 1-1 και η παράταση ήταν "άσφαιρη". Την απονομή στους πρωταθλητές έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής.
Να υπενθυμίσουμε πως με την ομάδα Παίδων της 2ης ζώνης ταξίδεψαν στην Αθήνα και έξι ποδοσφαιριστές από την Πιερία. Οι νικητές του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων (video)

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ: "Το σήκωσαν" οι Παίδες (Φωτορεπορτάζ)

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ: Αποστολή στην Αθήνα με τις Μικτές ομάδες. Προπόνηση στον Άγιο Κοσμά (Φωτορεπορτάζ)

ΠΗΓΗ:http://pieriasport.blogspot.gr
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ: Τα "ΟΛΕ" των Πρωταθλητών

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ: Η απονομή Κυπέλλου στους Παίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ: Οι απονομές στους Παίδες

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΝΕΩΝ: 1η Ζώνη (Βορράς) -3η Ζώνη (Νότος) 1-1 (4-5 πέναλτι)

Video streaming by Ustream

Δεν υπάρχουν σχόλια:


powered by Agones.gr - Stoixima