Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΑΠΡΟΚΛΗΤΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΑΛΩΝΙΩΝ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEisXjnAIeqkwAJY3Yka_BrLAU9B35vtbaRy3tiYdMhnW7wt_hlu1burwjTNkl7bwKSHSSkYnUrKZy5hQu_14kvbP8UIO8JtuAXMT7tpoaEu_E4aDPi0TdsgnhnOCRwV4DpiCMJwgiIV2iA/s1600/keramidi++%25CE%2595%25CE%2598%25CE%259D%25CE%2599%25CE%259A%25CE%259F%25CE%25A3+%25CE%259D%25CE%2595%25CE%259F%25CE%25A5+%25CE%259A%25CE%2595%25CE%25A1%25CE%2591%25CE%259C%25CE%2599%25CE%2594%25CE%2599%25CE%259F%25CE%25A5+%25CE%25A3%25CE%2597%25CE%259C%25CE%2591.jpg

Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011
Με λύπη μας , διαβάσαμε τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011 στην Εφημερίδα ΠΟΛΙΤΕΙΑ, το ετεροχρονισμένο δημοσίευμα του ανώνυμου συντάκτη για λογαριασμό του ΔΣ του ΔΙΓΕΝΗ ΑΛΩΝΙΩΝ για τον αγώνα που διεξήχθη πρίν ...απο δύο εβδομάδες.
- Δέν είχαμε κανένα σκοπό να απαντήσουμε και δέν θα απαντήσουμε για τα τεκταινόμενα στον αγώνα, ειμή μόνο για τη φάση της αποβολής του παίκτη μας.Να υπενθυμίσουμε στους κυρίους, ότι πρώτος ο πρόεδρος της ομάδος και ο προπονητής ψεγάδιασαν τον ποδοσφαιριστή μας για την ενέργειά του, όσο και άν προκλήθηκε.Κανείς άλλος παίκτης μας δέν προέβη σε καμία άλλη αντιαθλητική ενέργεια.
- Για τον "κάμεραμαν" όπως τον αποκαλούν και μάλιστα αναφέρουν ότι είναι και δημοτικός Αστυνομικός (ρωτήστε να μάθετε.. μόνο αστυνομικός δέν είναι), δέν καταλάβαμε τί έκανε εναντίον τους..Μήπως επειδή φώναξε απο την κερκίδα στο διαιτητή να μήν γελοιποποιείται το ποδόσφαιρο;Τί αλλο έκανε απέξω; Προέβη σε ύβρεις εναντίν παικτών της αντιπάλου ομάδος;Εξύβρισε κανέναν παράγοντα; Επιτέθηκε σε κάποιον; Τίποτε τέτοιο δέν συνέβει και δέν κατανοούμε γιατί λέχθηκαν όλα αυτά.
- Οσο για το αναφερόμενο ρεπορτάζ του αγώνα και τις ειρωνίες, δέν απαντάμε.. έχουν μάτια και άλλοι τρίτοι...που έβλεπαν το παιγνίδι ...και τέλος πάντων ο καθένας το βλέπει με το δικό του μάτι.
- Τώρα για τις ειρωνίες στο πρόσωπο του προέδρου μας αυτό δείχνει εμπάθεια και μάλιστα απο ανθρώπους οι οποίοι ούτε τον γνωρίζουν, ούτε εκείνος είχε την τιμή να τους γνωρίζει.Στα ειρωνικά σχόλια "Σε ποιά ομάδα θα πάει" να ενηρώσουμε τους κυρίους ότι, θήτευσε πέντε χρόνια στην ομάδα της γειτονιάς του το ΒΑΤΑΝ, παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους, κλήθηκε απο τον συνδυασμό του Κώστα Παπαδόπουλου να βοηθήσει στην οργάνωση των ακαδημιών του Πιερικού, παράλληλα και ταυτόχρονα ήταν και μέλος του ΔΣ του ΕΘΝΙΚΟΥ Ν. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ (όπου φιλοξενείτο επι ένα χρόνο για προπονήσεις το ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ), με τη λήξη της διετούς θητείας του στον Πιερικό, δέν κατήλθε εκ νέου υποψήφιος, προτιμώντας να βοηθήσει με τις γνώσεις του και τη δουλειά του "το δεύτερο χωριό του" που λέγεται Ν.Κεραμίδι.Η προσφορά του δέν έχει ανάγκη επαίνου απο άλλους, μιλά το έργο του και εν πάσει περιτπώσει, ποιός είναι ο συντάκτης αυτού του δημοσιεύματος που επιτίθεται προσωπικά στον πρόεδρο; Ετσι για να γνωρίζουμε και το λόγο που το κάνει.Γιατί μήπως έχουν να του καταμαρτυρήσουν τίποτε αρνητικό στο παιγνίδι; Ας του πούνε.Γιατί ασχολούνται με την προσωπική του διαδρομή στον αθλητισμό;Ποιός τους έχει παραπληροφορήσει; και εν πάσει περιπτώσει τι τους ενδιαφέρει;
Ομως λυπούμαστε ιδιαίτερα για όσα γράφτηκαν , αφού ο πρόεδρος και το ΔΣ ήταν άριστοι στην συμπεριφορά και τη φιλοξενία.. ασχέτως άν αυτό κάποιοι δέν το κατάλαβαν.. ή δέν θέλουν να το παραδεχτούν.
Λυπούμαστε ιδιαίτερα για τις απειλές που αφήνουν να εννοηθεί μέσα απο το κείμενο αυτό, για το παιγνίδι του δευτέρου γύρου, αυτό δέν τιμά καθόλου ένα κατά τα άλλα συμπαθητικό χωριό, με σοβαρούς ανθρώπους και δέν πιστεύουμε ότι εκφράζει όλους στο Διγενή Αλωνίων.
Εμείς δέν δίνουμε συνέχεια σε αυτή την απρόκλητη συμπεριφορά με το συγκεριμένο δημοσίευμα.Δέν είναι της φιλοσοφίας μας, ούτε να ειρωνευόμαστε,ούτε να επιτιθέμεθα φραστικά εναντίον παραγόντων, ούτε να υποτιμάμε παράγοντες άλλων ομάδων,ούτε να δημιουργούμε πολεμικό κλίμα.
Ευχόμαστε στην ομάδα του Διγενή καλή πορεία και ας σταματήσουν κάποιοι να παρασύρονται σε τέτοιες ενέργειες, που δέν προάγουν τον αθλητισμό.
Με τιμή
Για τον ΕΘΝΙΚΟ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ
ο πρόεδρος και το ΔΣ
ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ..παρατίθεται το έγγραφοτου δημοσιέυματος της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ - 26/9/2011

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ

4 σχόλια:

balasport είπε...

ΜΠΡΑΒΟ, ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ΚΑΛΑΙΤΖΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ.ΤΟ ΠΙΕΡΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΛΑΙΤΖΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΔΙΓΕΝΗ ΑΛΩΝΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟΣ ΗΛΗΚΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 30-40 ΧΡΟΝΩΝ ΝΟΜΙΖΩ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

μα ειναι δυνατον ειναι ποδοσφαιρο αυτο;ημουν στο νεο κερμαδι τυχαιως σε εκεινο το πιαγνιδι.ειδα τις εγινε και μετα απο δυο βδομαδες ρε αδελφακια θυμηθηκατε να κανετε δηλωσεις για ενα πιγνιδι ησυχο; τι πρεμουρα σας επιασε με τους ανθρωπους;μια χαρα κοιτανε τη δουλεια τους.ποιος σας εβαλε.μηπως την κυριακη εφταιγε το πιαγνιδι στην καλλιθεα; τις σας φουσκωσαν ταμυαλα; κατι μωροδιδασκαλοι; το καταλαβα εγω.δεν ξερω αν ο κ καλαιτζης το καταλαβε απο που ερχονται τα νεα.

Ανώνυμος είπε...

an eblepe kaneis xtes to paignidi sto dion,tha katalabaine giati toyw khnygane toys nathrwpoys.pantww sto dion edeiksan anwterotita kai htan apsogoi.mpravo touw.aytoi ekei sta elwnia kathe xrono fasaries kanoyne.twtw ti apeiloyn ta paidia; mpravo tous.den evalan myalo tosa xronia me tis xazomares toys;
den me noiazei gia to kermaidi, alla prepei na leme alhthies.
"opados toy diou"

Ανώνυμος είπε...

H KATARA TOY ELLHNA.TO EPIPEDO MORFWSHS POY LEIPEI KANEI TO ERASITEXNIKO PODOSFAIRO NA MHN DIAFERIE APO TO EPGELMATIKO.KAI FTAINE KATI PARAGONTES OPWS AYTOI TWN ALWNIWN.RE PAIDIA STO 60 ZEITE;TI APILEITE.DEN NTREPESTE; TI PREPEI NA DHMIOYRGHSETE KLIMA NA FOBHTHOYN OI MIKROI;OTAN EXEIS PENTAKOSIA KILA KAI EISAI 40 XRONWN DEN MPOREIS NA EISAI ATLHITIS, ALLA THA KLWTSAS.


powered by Agones.gr - Stoixima